Agenda

Studiemiddag vleeskuikenhouderij

Roeselare (B)
231 Pluimveehouderij

Details evenement

19 juni 2014
14:00 uur
Roeselare (B)

19 juni: studiemiddag vleeskuikenhouderij van Praktijkcentrum Pluimvee

Thema: Verantwoord antibioticagebruik. Hoe kippen gezond houden, management in theorie en praktijk.

Sprekers: Jeroen Dewulf (Faculteit Diergeneeskunde, Universiteit Gent) over 'Problematiek antimicrobiële middelen en AB-resistentie', Kris De Baere (Proefbedrijf Pluimveehouderij) over ‘Hoe kan ik met een optimaal management de gezondheid van de kuikens verbeteren?’ en Merel Postma (Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Gent) over ’Bespreking resultaten RED AB-project en veel gebrachte adviezen in de pluimveesector’.

Locatie: Landbouw Hogeschool VIVIE, campus Roeselare in Roeselare (België).

Tijdstip: van 14.00 tot 17.30 uur.