Agenda

Open Dag familie Van Spreuwel, Oostelbeers

Oostelbeers, Oostelbeers
355 Varkenshouderij

Details evenement

02 mei 2014
14:00 uur
Oostelbeers, Oostelbeers
ABZ Diervoeding
040-2380777
Jan, Helma en zoon Adrie van Spreuwel uit Oostelbeers laten vrijdag 2 mei a.s. hun nieuwe varkensstal aan de Maneschijn 5 zien aan belangstellenden. Namens de familie nodigen wij u uit deze Open Dag te bezoeken van 14.00 – 18.00 uur. • Uitbreiding met 1.820 plaatsen (13 afdelingen met 10 hokken, met elk 14 dieren) • De stal is uitgerust met een ruime lichtstraat (> 3%) • Lichte afdelingen door witte kunststof panelen • Halfrooster vloer met beton roosters en een dichte vloer met coating • Dierwarmte wordt benut door rondpomp-systeem in de vloerverwarming • Centrale afzuiging met biologische luchtwasser (een van de bestaande stallen zit ook aan deze luchtwasser gekoppeld) • Luchtinlaat aan de noordzijde via spouw, dichte vloer en put in centrale gang onderin het voerpad • Inlaat aan noordzijde wordt geregeld via gordijn op onderdruk • Ontmesting via rioolsysteem • Ventilatie en voersysteem op centrale pc • Computergestuurde Droogvoer Installatie met groepsfeeder met 2 x 3 vreetplaatsen •Waterregistratie digitaal per afdeling U bent van harte welkom!