Agenda

Open dag melkveebedrijf 28 maart 2014

Dorshout 24, Veghel
952 Rundveehouderij

Details evenement

28 maart 2014
11:00 uur
Dorshout 24, Veghel
gratis toegang

Wij zijn Frank en Sandra Verbruggen-Koolen en wij zijn twee jonge ondernemers (28 en 32 jaar) die een melkveebedrijf runnen. Wij hebben ons bedrijf uitgebreid met een  compleet nieuwe rundveestal voor 122 koeien.  Wij willen u graag uitnodigen om een kijkje te komen nemen op ons bedrijf. De nieuwe rundveestal is voorzien van waterbedden, een combinatie van 2 soorten emissie-arme vloeren, een ingebouwde sproei installatie om de vloer nat te houden voor de mestrobot en een groot strohok. Tevens hebben wij een nieuwe silotank met een inhoud van 16.123 liter.Onze boerderij is gelegen in Veghel nabij de A50 en industrieterrein de Amert. Onze boerderij biedt ruimte voor 122 melkkoeien, 60 stuks jongvee en 27 plaatsen voor droogstaande koeien. We maken gebruik van een drinkautomaat voor de kalfjes. Tevens maken wij gebruik van Ovalert.