Agenda

Bouw bewust!

Dorpshuis (Oranje Nassaustraat 31), Benschop
191 Rundveehouderij

Details evenement

25 februari 2014
20:00 uur
Dorpshuis (Oranje Nassaustraat 31), Benschop
Wijsman en Alfa Accountants
info@ahaw.nl
0793313678
0
Graag nodigen Wijsman en Alfa Accountants u uit voor een informatiebijeenkomst met als thema 'Bouw bewust!'. Sprekers op beide avonden zijn Arjan van Schaik, senior adviseur bij Wijsman bouw- en tekenadvies, en John Daalhuizen, relatiemanager agro bij Alfa Accountants. Arjan zal o.a. inzoomen op het vergunningstraject: natuurbeschermingswet, omgevingsvergunning, Programmatische Aanpak Stikstof (PAS). Verder zal hij u bijpraten over subsidieregelingen rondom stallenbouw t.w. MDV en IDS. Na de pauze zal John u meenemen in het hele financieringstraject. Met zijn jarenlange ervaring in het bankwezen kan hij u als geen ander voorzien van het juiste advies in deze. Aanmelden via boskoop@alfa.nl. Graag tot 25 februari!