Agenda

AgroExpo Assen

t/m 18-12-2014 - TT-Hall Assen, Assen
1862 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

16 - 18 december 2014
13:00 uur
TT-Hall Assen, Assen
Expo Management
0546-546820
€ 15,--
AgroExpo Assen is hét nieuwe zakelijke ondernemersplatform voor de complete agrarische sector in Noordoost-Nederland. Vanaf dinsdag 16 december is de TT Hall Assen drie dagen lang een ontmoetingsplek voor ondernemende agrariërs met een gerichte toekomstvisie en bedrijven welk een bijdrage kunnen leveren aan die agrarische bedrijfsontwikkeling. Beursthema “Bouwen aan de Toekomst” Het thema voor de eerste editie van de AgroExpo is “Bouwen aan de toekomst”. Dat thema wordt zowel letterlijk (agrarisch bouwen) en als figuurlijk (toekomstvisie) tijdens de vakbeurs uitgedragen. Het doel van deze AgroExpo is om met het samenbrengen van alle kennis, producten en innovaties, elke agrarisch ondernemer een gedegen fundering te bieden voor de groei in de toekomst Belangrijk om bij deze eerste kennismaking met AgroExpo te vermelden, is dat de vakbeurs georganiseerd wordt voor de complete sector maar dat er op deze beurs géén landbouw-mechanisatie gepresenteerd zal worden.