Agenda

Bijeenkomst Dutch Poultry Centre

Vencocampus, Eersel (N-B)
320 Pluimveehouderij

Details evenement

19 november 2014
14:30 uur
Vencocampus, Eersel (N-B)

19 november: bijeenkomst van Dutch Poultry Centre.

Programma: thema ‘Van Co-Creatie naar Innovatie - Samen werken aan de pluimveehouderij van de toekomstʼ. Co-creatie is de sleutel tot het realiseren van doorbraken die toekomstbepalend zijn voor de economie. Ook voor innovaties in de pluimveesector is co-creatie een belangrijke aanjager. Na een korte inleiding door DPC-voorzitter Jan Wolleswinkel trapt creapreneur Paul Rinkens af met een inspirerende warming-up. Vervolgens zullen tien leden van Dutch Poultry Centre een idee pitchen dat zij graag samen met andere leden zouden willen aanpakken. Een greep uit de onderwerpen: data-uitwisseling voor een optimaal ketenresultaat; een goede voorbereiding op 100 weken productie van leghennen; blended learning: kans of bedreiging?; het Nieuwe Scharrelen: met aandacht voor pluimveehouder, kip en milieu; teaming-up for animal health; het Pluimveevoer van de Toekomst; een goede begeleiding van het uitkomen van kuikens in de stal; geïntegreerde systeemoplossingen aanbieden aan de internationale markt. Aansluitend volgt een speeddate-programma waarbij deelnemers zich kunnen aansluiten bij een onderwerp waar zij ook de schouders onder zouden willen zetten.

Voor het volledige programma en aanmelding zie www.dutchpoultrycentre.nl

Locatie: Vencocampus, Meerheide 200, Eersel (N-B).

Tijdstip: van 14.30 tot 18.30 uur.