Agenda

Open dag dierenartspraktijk Farmarts

Staphorst
386 Pluimveehouderij

Details evenement

11 oktober 2014
09:00 uur
Staphorst

11 oktober: open dag van dierenartspraktijk Farmarts, voor pluimveehouders. Nieuwe kliniek, totale oppervlakte 800 m2, bestaande uit vier units, met klimaatgescheiden ruimten, Roma Foodsafe-wanden met coating met nano-technologie (geen voedingsbodem voor bacteriën), gezelschapsdierenpraktijk met drie behandelkamers, twee operatiekamers, röntgenruimte, sectieruimte en microbiologisch laboratorium. Met gekoelde en ongekoelde apotheken, nachtsluis voor het aanleveren van monsters voor het laboratorium, en wasruimte. Op de bovenverdieping kantoorruimten en kantine/ontvangstruimte/collegezaal.

Locatie: Wethouder Timmermanstraat 15A, Staphorst (Ov.)

Tijdstip: van 9.00 tot 17.00 uur.