Agenda

Excursie emissiearme vloeren Noord-Holland

Noord-Holland
276 Rundveehouderij

Details evenement

08 oktober 2014
09:00 uur
Noord-Holland
Agrifirm Exlan
mail@exlan.nl
088 488 2929

Heeft u plannen voor de nieuwbouw of verbouw van uw melkveestal? Dan is de excursie emissiearme vloeren iets voor u. Op deze excursiedag informeert Agrifirm Exlan u over de diverse mogelijkheden en praktijkervaringen van emissiearme vloeren. Daarnaast bezoekt u een aantal bedrijven waar verschillende emissiearme vloeren aanwezig zijn.

Agrifirm Exlan organiseert een excursiedag op:

Woensdag 8 oktober in Noord-Holland
Bij aanvang van de excursie ontvangt u een map met aanvullende documentatie en informatie van de verschillende leveranciers. Zo heeft u na afloop van de excursiedag een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u kijken op www.exlan.nl/excursierundvee