Agenda

Lezing dr. Henk Bleker

Koe en Meer, Rechte Heitraksedijk 2 , Neerkant
537 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

21 januari 2014
12:00 uur
Koe en Meer, Rechte Heitraksedijk 2 , Neerkant
Het Ondernemersbelang
0492-820157

Op dinsdag 21 januari organiseert Hét Ondernemersbelang een lezing waarin voormalig staatssecretaris dr. Henk Bleker u op de hoogte brengt over de ontwikkelingen binnen de agrarische sector. Tijdens de lezing zal Henk Bleker een beeld schetsen van de steeds complexer wordende omgeving waarin de agrarische sector produceert, de soms tegengestelde krachten die op de ondernemer inwerken en de antwoorden daarop. Draagvlak in je directe omgeving en sympathie bij de consument zijn de eerste en onmisbare voorwaarden om toekomst te hebben als agrarisch bedrijf. De 'lead' nemen in de maatschappelijke discussie is veel beter dan altijd maar weer in het defensief te kruipen en te reageren als 'de omgeving en de consument hebben altijd gelijk'.  

Dr. Henk Bleker is voormalig staatssecretaris voor Landbouw en Buitenlandse Handel. Schreef recent een boek over o.a de Italiaanse economie onder de titel 'Het andere Italië' . Bleker was zelf 15 jaar zelfstandig ondernemer.

Meer informatie en aanmelding

Deelname aan de lezing is kosteloos. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Prema Kersten via 0492-820157 of door een e-mail te sturen naar p.kersten@ondernemersbelang.nl. Wees er snel bij, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.