Agenda

Wroeten met VarkensNET: Kraamstalmanagement en bigvitaliteit

ForFarmers Hendrix, Botterweg 4, 8042 PA Zwolle, Zwolle
162 Varkenshouderij

Details evenement

06 november 2013
15:45 uur
ForFarmers Hendrix, Botterweg 4, 8042 PA Zwolle, Zwolle
VarkensNET
info@varkensnet.nl
088 888 66 77

De afgelopen jaren zien we in de zeugenhouderij in Nederland een toename in de worpgrootte van de zeug. Door de vitaliteit van de biggen te verhogen kan de zeug deze grote tomen biggen beter groot brengen en ontwikkelen de biggen zich goed. Belangrijk, want naast het aantal afgeleverde biggen gaat ook de kwaliteit van de biggen een steeds grotere rol spelen.

Om te streven naar vitalere biggen kunt u als varkenshouder uw management onder de loep nemen. Om u hierbij te helpen, organiseert VarkensNET in samenwerking met ForFarmers Hendrix, de Gezondheidsdienst voor Dieren en VIC Sterksel een Wroeten met VarkensNET rond kraamstalmanagement en bigvitaliteit.

U krijgt tijdens deze bijeenkomst praktische tips, waarmee u direct aan de slag kunt om de bigvitaliteit te verhogen en de uitval van biggen op uw bedrijf te verminderen. Samen met collega-varkenshouders kunt u zich verdiepen in het geboortegewicht en de biestopname van uw biggen. Bovendien is deze Wroeten met VarkensNET zeer interessant voor uw medewerkers!