Agenda

Open dag nieuwe vleeskuikenstal

Zijtak Oostzijde 104 , Nieuw-Amsterdam (Dr.)
327 Pluimveehouderij

Details evenement

30 november 2013
11:00 uur
Zijtak Oostzijde 104 , Nieuw-Amsterdam (Dr.)

30 november: open dag bij fam. A.J. Akkerman. Nieuwe vleeskuikenstal (90 x 25 meter) met vooraan een werktuigenberging van 20 bij 20 meter, die tevens functioneert als lichtsluis. Stal is voorzien van TPI-luchtinlaatkleppen, achterwandventilatie met verduisteringsysteem, Agro Supply-warmtewisselaar, centraal verwarmingssysteem met buizen en vloerverwarming met mogelijkheid tot koeling. Ingericht met Hagro light-ledverlichting, Lubing-drinknippels TwinClean Line, Landmeco-voersysteem, Opticon-ventilatiecomputer

Locatie: Zijtak Oostzijde 104, Nieuw-Amsterdam (Dr.)

Tijdstip: van 11.00 tot 16.00 uur