Agenda

Ondernemersdag rundveehouderij

Amrâth Hotel Maarsbergen, Maarsbergen
203 Rundveehouderij

Details evenement

08 november 2013
09:45 uur
Amrâth Hotel Maarsbergen, Maarsbergen
AgruniekRijnvallei Voer
0317-499520
n.v.t.

In 2015 wordt het melkquotum afgeschaft. Hierdoor wordt het interessant om meer te gaan melken. Dit vraagt een andere manier van denken. Van streven naar lage voerkosten per liter melk gaat het straks om meer liters. Betekent meer melk ook meer voer? Tijdens de ondernemersdag rundvee geven drie boeiende sprekers hun visie hierop. 's Middags worden er een aantal praktische workshops gegeven op het melkveebedrijf van de familie Achterberg in Langbroek. U bent van harte uitgenodigd.

Op donderdag 7 november organiseert AgruniekRijnvallei een ondernemersdag rundveehouderij in Zelhem.

Kijk voor het volledige programma, de workshops en aanmelding op www.agruniekrijnvallei.nl