Agenda

Algemene ledenvergadering Anevei

Restaurant Campman Hartenseweg 23 , Renkum (Gld)
285 Pluimveehouderij

Details evenement

29 november 2013
15:00 uur
Restaurant Campman Hartenseweg 23 , Renkum (Gld)
Anevei

29 november: algemene ledenvergadering van Anevei 

Sprekers: Sandra Mulder (Wereld Natuur Fonds) over ʼDe visie van het Wereld Natuur Fonds over duurzaamheid en (legpluim)veehouderij’, Robert Wetterauw (marktonderzoeksbureau GfK) over de resultaten van de “Ei love You”-campagne, en ir. Nan Dirk Mulder (Rabobank International), die voortbouwt op zijn ervaringen sinds het in april 2012 gepresenteerde rapport ʼKeuzes voor toekomstige groei - Strategische visie over de toekomst van de Nederlandse eiersector in de Duitse marktʼ.

Locatie: Restaurant Campman, Hartenseweg 23, Renkum (Gld).

Tijdstip: aanvang openbaar gedeelte: 15.00 uur, aansluitend ʼHap en Tapʼ tot 18.30 uur.