Home

Achtergrond 2233 x bekeken 6 reactieslaatste update:26 jun 2013

Landbouwbedrijven failliet [infografic]

Terwijl het Nederlandse bedrijfsleven zucht en steunt onder de economische crisis – het aantal faillissementen is sinds de start van de reeks in 1981 nog niet zo hoog geweest – doen de landbouw, bosbouw en visserij het relatief goed. Het aandeel bedrijven in deze categorie dat op de fles ging, ligt nog steeds ver onder het gemiddelde. Klik op het PDF-bestand om de volledige infografic te bekijken.

Laatste reacties

 • koestal

  Er worden hier volop nieuwe stallen gebouwd,de aannemers hebben het er maar druk mee ,hebben verder ook weinig te doen !

 • Mels

  Mooi he,werken in een sector waarin het werk elke dag of elk seizoen weer terug komt.

 • Venstra

  Bedenk ook eens hoe vaak er overheidsinstantie failliet, nee, er komen alleen maar meer bij, geld vreten en regeltjes verzinnen.

 • koestal

  veel gemeenten gaan het ambtenarenkorps inkrimpen,bespaart ze millioenen,bv. Emmen ,besparing al 5,5 millioen,wat deden die mensen dan toch,nu de gemeente ze ineens overbodig vindt,nadenkertje !

 • Demeter Griend

  Ja je hebt gelijk koestal mijn vader was ook altijd hartstikke druk met zijn koetjes. Ik verdien nu ook veel meer met GLB, SNL en mest plaatsen. Vindt die ouwe soms best moeilijk dacht altijd dat hij hard werkte.

 • l coumans

  ja beste koestal dat vraag ik me ook altijd af als men gaat bezuinigen gaan er mensen uit , wat hebben die dan steeds gedaan , collega s lastig gevallen??? of spelletjes curling of niks ??

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.