Home

Achtergrond 1117 x bekeken 4 reactieslaatste update:6 mrt 2012

Bleker gaat niet in op vragen over bezoek Reewild-vereniging

Den Haag – Staatssecretaris Henk Bleker van landbouw wil inhoudelijk niet reageren op vragen van PvdD-kamerlid Anja Hazekamp over een bezoek van twee vertegenwoordigers van Vereniging Het Reewild bij Bleker thuis.

Dat blijkt uit de beantwoordingsbrief aan de Tweede Kamer. De Partij voor de Dieren heeft er grote moeite mee dat Bleker de lobbyisten voor de jacht thuis heeft ontvangen. Bleker reageert dat hij en zijn ambtenaren in het kader van het schrijven van de nieuwe natuurwet met veel maatschappelijke natuurorganisaties heeft gesproken en dat hij hier veel waarde aan hecht. Bleker bevestigt dat deze gesprekken soms ook bij hem thuis plaatsvinden.

Laatste reacties

 • gerstiroma

  op het punt van de vrijheid van godsdienst na (ik vind en hééééél veel met mij dat de moslims ons hun geloof en gebruiken teveel opleggen wij zullen dat eens in Turkije of Marocco proberen, word je gelijk opgepakt) kan ik heel goed met de gedachtengang van Bleker leven

 • Reactie verwijderd door een beheerder

 • Mels

  Zou ik via Bleker geen spotvogeljachtvergunning kunnen krijgen?

 • Beheerder
  Redactie

  Houd het netjes!! Beledigen en zwartmaken van andere personen dient een goede discussie niet. Het is in onze reactiekolommen dan ook niet toegestaan! Daarom is de reactie van Spotvogel verwijderd. Kijk hieronder nog even in de huisregels wat er wel en niet mag.
  (via de link onder het invulveld voor reacties).

  Reactie gewijzigd door een beheerder

Of registreer je om te kunnen reageren.