Home

Achtergrond 1120 x bekeken 3 reacties

Nieuwe Magnum met cvt gaat over 400 pk-grens

De Case IH Magnum-serie krijgt een cvt. Tegelijkertijd wordt een nieuw vlaggenschip geïntroduceerd: de Case IH Magnum 370.

Deze sterkste Magnum ooit heeft een maximaal motorvermogen van 308 kW (419 pk) en is – volgens Case IH - de sterkste standaardwieltrekker. Onder de Magnum 370 blijven de typen Magnum 235, 260, 290, 315 en 340 bestaan. De motor is een 8,7 liter Case IH FPT met daaraan een SCR–katalysator om aan de Stage 4 emissie-eisen te voldoen. De nieuwe (optionele) cvt kent dezelfde werking als die in de kleinere Puma’s en is verkrijgbaar voor alle typen Magnums. Dit nieuws presenteert Case IH op zijn Amerikaanse website. Grote kans dat deze nieuwe Magnums op de komende Agritechnica staan.

De verwachting is dat de eerste cvt-Magnums begin 2012 van de band rollen.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ds

  Nothing kills a deere like a Magnum

 • no-profile-image

  fons

  niks jonguh fendt is beter jij met je johnie deere pff

 • no-profile-image

  Ed Bakker

  Fons 80% van de in N America verkochte Fendt lopen in ontario en quebec en daarvan nog eens 75% in quebec e n de toekomst van de groene bij agco in N America is daardoor helemaal niet zeker want de rest van N America heeft allang begrepen dat je beter af bent met een Case of Deere Tussen haakjes de Valtra verdwijnt hier ook uit het Agco pakket

Of registreer je om te kunnen reageren.