Home

Achtergrond 526 x bekeken

Koe Yvonne gevangen

Stefanskirchen - Koe Yvonne is gevangen en wordt voortgetrokken door een trekker in een weiland nabij het Duitse Stefanskirchen.

Stefanskirchen - De Beierse Koe Yvonne is gevangen en wordt voortgetrokken door een trekker in een weiland nabij het Duitse Stefanskirchen. Yvonne werd beroemd nadat ze van haar boerderij ontsnapte en op de vlucht sloeg in mei van dit jaar. Yvonne werd gevonden in Eigelsberg in de Beierse Alpen, ongeveer zes kilometer van de boerderij die ze ontvluchtte. Na weken verstoppertje spelen, kon Yvonne na twee doses verdoving eindelijk ingeladen worden.

Foto ANPDeggendorf - Yvonne (L) naast haar zoon Friesi op landgoed Aiderbichl nabij Deggendorf. Hier bljft ze na haar vangst voorlopig.

Foto ANP

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.