Home

Achtergrond 355 x bekeken

Vion-notering weer op € 1,63 per kilo geslacht gewicht

De Vion-varkensprijs ligt deze week voor de zesde keer op € 1,63 per kilo geslacht-gewicht. Alleen incidentele extra toeslagen kunnen daar verandering in brengen.De laatste weken is er behoorlijk getrokken aan de varkens. Vion zag zich de afgelopen twee weken genoodzaakt 2 cent extra te betalen bovenop de notering om de aanvoer vast te houden.

Deze en de komende weken gaat het allemaal wat rustiger. Het aanbod neemt toe. Varkenshouders leveren versneld af om het straks met de feestdagen even wat rustiger aan te kunnen doen. De vleesverkopen voor de kerst zijn vrijwel gedaan. De verwachting is dat de varkensprijs voorlopig weinig meer doet.

Prognose: stabiele prijzen.

Of registreer je om te kunnen reageren.