Home

Achtergrond 1277 x bekeken

Trio trekkertest: onbekend mag meer bemind

Behalve marktleiders zijn er ook marktvolgers. Boerderij testte drie 88 kW-trekkers uit dit segment.

Hun naam is van minder faam dan die van enkele grote Westerse merken. Het zijn de marktvolgers. Boerderij testte drie 88 kW-trekkers uit dit segment: de Kubota MX130 X, de Lindner Geotrac 124 en de Zetor Forterra 125. Kubota en Lindner leverde daarmee hun zwaarste model. Zetor kon zijn nieuwe en zwaarste Forterra 135 nog niet leveren tijdens de test. De merken lopen niet voorop qua techniek en hebben compleet verschillende roots. Toch hebben zij stuk voor stuk interessante technieken aan boord waardoor zij zeker de moeite waard zijn en hier en daar de concurrentie aankunnen met Westerse merken.

In Boerderij 12/13 van 4 januari is het uitgebreide testverslag te lezen. En HIER staat een fotoreportage.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.