Home

Achtergrond 175 x bekeken 2 reacties

Verhagen: ik kan congres overtuigen

"Ik ben ervan overtuigd dat ik het congres uiteindelijk kan overtuigen met een resultaat van de onderhandelingen. Anders kom ik niet met een resultaat naar het congres toe.'' Dat zei CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen vrijdag in antwoord op vragen over de zorgen die leven bij CDA-minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie.

Volgens Verhagen is het zaak dat VVD, CDA en PVV het eens worden over goede afspraken "die recht doen aan de uitgangspunten van het CDA. Daar zet ik me nog steeds voor in.''

Hirsch Ballin zei vrijdag dat hij spreektijd heeft aangevraagd op het CDA-congres dat een oordeel zal vellen over het regeer- en het gedoogakkoord van VVD, CDA en PVV. Hirsch Ballin zei dat hij zorgen heeft over de toekomst van het CDA en noemde de samenwerking tussen de drie partijen "een ingrijpende zaak''.


(c) ANP 2010 alle rechten voorbehouden

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    hans

    verhagen is de boktor van het cda

  • no-profile-image

    W Zandbergen

    verhagen lukt het misschien wel om het congres te overtuigen, maar de kiezer wil nog steeds het cda uit het kabinet.

Of registreer je om te kunnen reageren.