Home

Achtergrond 267 x bekeken

VVD en PVV beraden zich

De VVD gaat zich 'in eigen kring' beraden op de antwoorden die Mark Rutte heeft gekregen op de vragen naar aanleiding van de problemen bij het CDA de afgelopen twee dagen.

Dat zei Rutte donderdag na afloop van een gesprek met Geert Wilders van de VVD en Maxime Verhagen van het CDA. Dat gesprek heeft volgens Wilders in goede sfeer plaatsgehad.

Wilders

Ook PVV-leider Geert Wilders heeft van CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen een hele hoop antwoorden op zijn vragen over de onrust in het CDA gekregen en daar gaat hij nu goed en ,,heel stevig'' over nadenken. Wilders zei dat donderdag na afloop van beraad met Verhagen, VVD-leider Mark Rutte en informateur Ivo Opstelten.

Wilders zei dat het een open en goed gesprek was, waarin Verhagen heel veel antwoorden had gegeven op vragen van hem en Rutte. Wilders gaat nu goed nadenken over de conclusies die hij aan de antwoorden verbindt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.