Home

Achtergrond 180 x bekeken 4 reacties

Q-koorts kost LNV 48 miljoen euro extra

Het ministerie van LNV heeft dit jaar 36 miljoen euro uitgetrokken voor de ruiming van melkgeiten en melkschapen.

Voor vaccinatie, onderzoek en de compensatie aan bedrijven met veel dieren met een levenslang fokverbod is alles bij elkaar 12,2 miljoen euro beschikbaar.

Dat blijkt uit de LNV-begroting voor 2011, die zojuist is openbaar gemaakt.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  overeem

  Zo is dat William wat zeurt die spotvogel toch altijd. Wij weten onderhand wel dat hij die boeken geschreven heeft . Wij mogen toch onze mening hier ook geven zonder altijd door hem als een klein kind behandeld te worden. Ik vind overigens dat je helemaal gelijk hebt.

 • no-profile-image

  spotvogel

  Pardon William? Mediahype?? Man waar heb je het over? Ik heb verdikkeme twee dossiers gepubliceerd over de manier waarop LNV bezig is om de hele veehouderijsector, buiten het parlement en de regering om en op een volkomen totalitaire manier, ijskoud te saneren. Jullie worden door LNV genaaid! Dat moet onderhand toch zélfs in Zegveld door beginnen te dringen?

 • no-profile-image

  william

  zeg spotvogel dit is niet goed voor je hart...... bovendien hoef je niet te doen of ik achterlijk ben want ik roep toch al wat langer dat er geen goede reden voor dit beleid is te verzinnen, (toch geloof ik niet dat ze van de geitensector af willen, maar dat is mijn mening). En een mediahype is het zeker geweest want de politiek moest een "daad" stellen om de burger (en dus ook de media) gerust te stellen zo zeggen ze zelf binnenskamers.

 • no-profile-image

  william

  Allemaal weg gegooid geld, ze hadden er zoveel nuttige dingen mee kunnen doen ipv het verspillen aan deze media hype.......

Of registreer je om te kunnen reageren.