Home

Achtergrond 272 x bekeken 6 reacties

Milieukeur voor rundvlees in de maak

Kruidenier Foodservices, een bedrijf dat vooral levert aan zorginstellingen, horeca en cateraars, werkt samen met Ruitenberg Vlees en een groep boeren aan een rundvlees-, en later mogelijk ook zuivelketen met Milieukeur.

Bovendien wordt er naar gestreefd om voor wat betreft dierenwelzijn aan te sluiten bij het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming. Inzet is om op het niveau te komen van minimaal 1 ster.

Dit meldt de Stichting Milieukeur en wordt bevestigd door de deelnemende partijen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Klaas

  Of ze een fatsoenkeur nodig hebben weet ik niet. Ze zijn zo te zien op zoek naar iets unieks, jammer genoeg heeft een dergelijk iets geen enkele meerwaarde tov eko, het is alleen maar weer extra verwarrend voor de consument. Hoeveel keurmerken bedenkt de afdeling marketing nog?????

 • no-profile-image

  freek

  in de toekomst zou je het vlees niet meer kunnen zien door de keurmerken. Ik heb nog een idee made in Holland keurmerk met een leuke molen en klompen als logo extreem groot op de verpakking en een groen transport keurmerk met een schattig groen vracht wagentje en een klant vriendelijk supermarkt keurmerk een lachend winkel-wagentje dit alles met sterren van goud en vergeet niet de nederlandse fair trade keurmerk en boer zoekt vrouw recleame en diverse acties en wedstrijden waar je kans maakt op verre reizen en grote prijzen is iedereen zo afgeleid van het vlees kopen dat ze niet meer op de prijs letten

 • no-profile-image

  Klaas

  helemaal eens Freek, ik hoop dat ze meelezen!

 • no-profile-image

  Gijs

  Ja joh! We maken een zwart wit molentje en klompen. Duidelijke taal. Afgemolken holsteins soepvlees met keurmerk aus holland.

 • no-profile-image

  Runderhouder

  Dan ook een fatsoenskeur voor de inkopers van die clubs.....
  Een goed verstaander heeft een half woord nodig.

 • no-profile-image

  freek

  hoelang voordat er 2 sterren nodig zijn geef ze een vinger en ze willen je arm

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.