Home

Achtergrond 201 x bekeken 4 reacties

Wilders: stop demoniseren van onze kiezers

Geert Wilders is het zat dat er elke dag weer prominente CDA-leden zijn die een "hetze'' tegen de PVV voeren. "Ik zeg tegen hen: wacht onderhandelingen af en stop met het demoniseren van 1.5 mln kiezers!'', twitterde de PVV-leider zaterdag.

Hij reageerde daarmee op een open brief in NRC Handelsblad waarin vooraanstaande CDA'ers onder leiding van oud-minister Cees Veerman de fractie van het CDA oproepen te stoppen met onderhandelingen over een minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV. Volgens hen leidt zo'n coalitie tot een "scheiding der geesten in de samenleving'', reputatieschade in het buitenland en een mogelijke afsplitsing in het CDA.

De PVV getuigt volgens de ondertekenaars van een "onomwonden wij-zij-denken ten aanzien van allochtonen in het algemeen en moslims in het bijzonder''. Daarmee wordt volgens hen een grote groep mensen apart gezet.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Leen

  Na een aantal loeren gedraaid te zijn door het CDA heb ik geen schaamte voor "andersdenkenden" Henk. CDA is in zelfdestructie aan het vervallen. Gelukkig!

 • no-profile-image

  rubber duck

  De PVV zet geen mensen apart, dat doen de bi-culturelen zelf wel, kijk alleen maar eens naar het nieuws. Gelukkig zijn we nu eindelijk zo ver in Nederland dat we in het nieuws lezen, en horen,wie de daders zijn. Dat het merendeel van de overvallen, politieagenten het ziekenhuis in slaan, handtasjes roven van oude vrouwen, overvallen, gepleegd worden door “licht-getinten”. De PVV spoort die “gasten” niet aan om de criminaliteit in te gaan, neen, dat is een onderdeel van hun “cultuur”, zegt Aboutaleb, burgermeester van Rotterdam. Hij zegt dat het in Marokko de gewoonste zaak van de wereld is dat ambulancebroeders, brandweerlui, en andere hulpverleners gewapend zijn. Dus niet Wilders, maar de licht-getinten zetten zich zelf in een kwaad daglicht, die zorgen zelf voor twee-deling in de maatschappij. Samen met de linkse knuffelaars, waarvan er ook steeds meer komen in het cDA. Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat moslims in het cDA mede de koers bepalen van dat cDA ???? Laat die zogenaamde prominenten in dat cDA opkomen voor de Christenen overal in de wereld, waar ze dagelijks worden vervolgd en uitgeroeid door de moslims. Maar neen, dáár willen ze niets over horen, dat mag blijkbaar.

 • no-profile-image

  Anette

  @ Rubber:"ik neem aan dat je doelt op al die tokkies die te lang onder de zonnebank hebben gelegen. Als je de statistieken even bijpakt dan zie je namelijk dat het typisch hollands volk (dik & dom) is dat met enige regelmaat onze hulpverleners lastig valt.

 • no-profile-image

  Henk

  Sinds wanneer vind Wilders het niet meer goed als mensen hun mening geven? Bovendien is een mening geven iets anders dan demoniseren. Arme man die Wilders, hij heeft het toch zo moeilijk. Heeft ie nog wel tijd om naar New York te vliegen om daar mensen te gaan demoniseren? En dat zijn dan onze politci. Je schaamt je kapot.

Of registreer je om te kunnen reageren.