Home

Achtergrond 187 x bekeken

'Overnames groentehandelsbedrijven UK'

De Britse markt voor groente- en fruitbedrijven is te versnipperd. Met bijna 1000 bedrijven staat de markt een overnamegolf te wachten.

Dat stelt onderzoeksbureau Plimsoll in een rapport, waarin het bedrijven afzonderlijke op sterkte analyseert. Volgens het bureau zijn 128 bedrijven in financiële problemen, terwijl 327 bedrijven als sterk worden aangemerkt. Volgens Plimsoll was de Britse markt voor handelsbedrijven in groente en fruit nog nooit zo gepolariseerd. Dat brengt het bedrijf tot de voorspelling dat de komende 12 maanden een reeks overnames op komst is. Plimsoll analyseert jaarlijks de groente- en fruitbranche en heeft in eerdere analyses ook al gewezen op de aankomende overnamegolf.

Of registreer je om te kunnen reageren.