Home

Achtergrond 860 x bekeken

Gebruik Topsin M en Previcur uitgebreid

Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) heeft het gebruik van Topsin M en Previcur Energy uitgebreid.

De uitbreiding van Topsin M vloeibaar op basis van de werkzame stof thiofanaat-methyl betreft de toepassing als schimmelbestrijding voor behandeling van zaaizaden bestemd voor exportdoeleinden.

e uitbreiding van Previcur Energy op basis van fosetyl en propamocarb betreft toepassing als schimmelbestrijdingsmiddel in de bedekte teelt van andijvie, de bedekte teelt van Spaanse peper op kunstmatig substraat, de bedekte teelt van kruiden, de teelt van sierkool, Euphorbia, anemoon en Lisianthus, de bedekte snijbloementeelt van lelie, de onbedekte teelt van Delphinium en Echinops, de onbedekte teelt van Helichrysum en zonnebloemen, zaden van lijsterbes en bloemisterijgewassen bestemd voor de bedekte teelt, de veredeling en bedekte zaadteelt van overige, nog niet genoemde akkerbouw-, groenten- en bloemisterijgewassen, de onbedekte teelt van rozen, Buddleja, Veronica, Iberis, Gaillardia, Parthenocissus, Vitis, Viola, galium, geranium en hebe.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.