Home

Achtergrond 183 x bekeken 1 reactie

Eerste Amflora-zetmeelaardappelen voor commercieel gebruik geoogst

Vandaag werden de eerste transgene Amflora-zetmeelaardappelen van BASF voor commercieel gebruik geoogst.

Vandaag werden de eerste transgene Amflora-zetmeelaardappelen van BASF voor commercieel gebruik geoogst.

De Nederlandse schaapsherder Erich Rhöse poseert voor de verzamelde pers met zijn Belgische collega Johan Schouteden. Schouteden neemt van Rhöse de leiding over van een kudde schapen die van Berlijn via Brussel naar Trier trekt. Verschillende herders lopen een deel van de route om het belang van het behoud van schaapskuddes te onderstrepen. Schouteden loopt met zijn schaapskudde van Maaseik naar de Europese hoofdstad Brussel, waar hij over twee weken hoopt aan te komen. Foto Jan Willem Veldman

Deze week start Lidl met een receptenwedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar. Samen met de Hartstichting en Voedingscentrum beoordeelt de winkelketen recepten op originaliteit en gezondheid. Het doel is kinderen bewust te maken van het belang van gezond eten en het tonen van verantwoordelijkheid op het gebied van de strijd tegen overgewicht. Lidl heeft de laatste jaren meerdere malen erkenning gekregen voor de beste groente- en fruitafdeling. Foto ANP

Foto

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Patrick

    Diep en diep triest dit. Het heeft niets met inzicht of democratie te maken of met een vruchtbare toekomst. Wel leuk dat de foto lachende mensen laat zien, vooral mannen, ego, korte termijn, mooi pak aan, neppers tot het bot. Een tribunaal over 10 jaar zou mooi zijn, deze lafaard zouden opgesloten moeten worden op planeet niveau qua verantwoordelijkheid.

Of registreer je om te kunnen reageren.