Home

Achtergrond 204 x bekeken

Asda wil nieuw glas in Engeland stimuleren

Asdaleverancier Internationale Produce Ltd (IPL) is in gesprek met partijen over ontwikkeling van glasbedrijven in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens berichten in het blad Fresh Produce Journal (FPJ) heeft Asda plannen het aandeel groente en fruit van Engelse bodem te verhogen. Afgelopen jaar schroefde het concern het aandeel fruit van eigen bodem op van negen naar elf procent. Voor productie op Britse bodem zijn goede kansen, stelt IPL dat eigendom is van Asda. Nick Scrase, directeur van IPL: "Het valt me op dat er zoveel kansen zijn in de land om meer glas neer te zetten of beter glas. Ik hoop dat dit ook gebeurt en ik denk dat we met ons business model dat kunnen stimuleren. We zijn in gesprek met enkele mensen over dit soort investeringen."

Of registreer je om te kunnen reageren.