Home

Achtergrond 411 x bekeken

Verzekeraar Interpolis druk met noodweer

Verzekeraar Interpolis heeft maandagochtend ruim tweeduizend schademeldingen van particulieren ontvangen als gevolg van het noodweer van afgelopen weekeinde.

De schade loopt waarschijnlijk in de miljoenen, aldus een woordvoerster van het bedrijf. Het aantal meldingen lag tweeëneenhalf keer zo hoog als op een doorsneemaandag in deze tijd van het jaar. Interpolis heeft extra personeel aan het werk gezet om de grote stroom telefoontjes op te kunnen vangen.

Het gemiddelde schadebedrag ligt volgens de woordvoerster rond de 2000 euro. Regen en hagel veroorzaakten schade aan onder meer woningen en auto's. Ook sneuvelden elektronische apparaten zoals televisies en laptops door blikseminslag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.