Home

Achtergrond 233 x bekeken

Onderzoek naar fusie tussen Gibo Groep en Flynth

Accountantsbureaus Gibo Groep en Flynth onderzoeken de mogelijkheden voor een fusie.

Dat maakten beide partijen bekend. De verwachting is dat wanneer er een fusie komt, die op 1 januari afgerond is. ”Zowel Flynth als de Gibo Groep hebben hun wortels in de agrarische sector”, zegt een woordvoerder van de Gibo Groep over de gemeenschappelijke kenmerken. ”Onze werkgebieden zijn hetzelfde, maar we zitten alleen beide in een ander deel van Nederland.”

Dat is meteen de reden dat Gibo Groep, nummer 7 op ranglijst van grootste accountantskantoren, wil fuseren met Flynth, de nummer 10. Flynth heeft juist belang bij een fusie met Gibo Groep, omdat ze dan landelijk kunnen gaan opereren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.