Home

Achtergrond 192 x bekeken

Het wordt druk deze zomer

Het wordt druk in ons land deze zomer.

Dit jaar brengen naar verwachting 4,1 miljoen Nederlanders hun zomervakantie in eigen land door. Dat zijn er 100.000 meer dan vorig jaar, zo meldde brancheorganisatie NBTC vrijdag. Ook komen meer buitenlandse toeristen naar Nederland, verwacht het NBTC.

"Deze zomer zullen naar verwachting 2,5 miljoen buitenlandse toeristen de zomervakantie vieren in Nederland.'' Dat zijn er 50.000 meer dan vorig jaar. Dat zowel het binnenlandse toerisme als het inkomend toerisme groeit, is volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen te danken aan de crisis. "Op vakantie gaan blijft belangrijk, alleen de wijze waarop is veranderd.'' Het motto is nu: korter, dichterbij en minder uitgeven.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.