Home

Achtergrond 150 x bekeken

Bijna een op drie caravans overbeladen

Bij een grote politiecontrole van caravans afgelopen zaterdag op de A2 bij Elsloo (Limburg) bleken veel caravans overbeladen.

Van de 51 gecontroleerde caravans waren er vijftien te zwaar. Dat maakte de politie zondag bekend. "Bijna een op drie bleek te zwaar, dat is opvallend veel'', zei een woordvoerder van de politie. Tegen de bestuurders is proces verbaal opgemaakt. Ook met twee auto's was iets aan de hand. Een auto bleek te licht om de aangehangen caravan te mogen trekken. De bestuurder moest de caravan loskoppelen en iets anders regelen.

Een andere auto was zo ernstig doorgeroest dat het niet verantwoord was daarmee verder te rijden. De inzittenden van deze auto, een old-timer, moesten voor ander vervoer zorgen en hun caravan achterlaten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.