Home

Achtergrond 167 x bekeken

Politici haken af, weer geen tv-debat

Het NOS Slotdebat naar aanleiding van de verkiezingen gaat voor de tweede dag op rij niet door.

Dat heeft een woordvoerster van de NOS donderdag laten weten. De animo onder de politiek leiders om te komen opdagen blijkt gering. De tv-uitzending stond aanvankelijk gepland voor woensdagavond laat. Omdat de uitslag van de verkiezingen toen lang op zich liet wachten, werd het debat afgeblazen. Alleen PVV-leider Geert Wilders zat bij presentator Paul Witteman aan tafel. De tv-makers kondigden eerder donderdag een nieuwe poging aan voor een dergelijk debat.

Die uitzending zou donderdagavond moeten plaatsvinden. De netmanager van Nederland 1 had er al zendtijd voor ingeruimd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.