Home

Achtergrond 218 x bekeken 1 reactie

Ook waterschappen sluiten cao-akkoord

Na de gemeenteambtenaren en de provincieambtenaren, is er ook een nieuwe cao voor de ambtenaren bij de waterschappen.

Dat maakten de Unie van Waterschappen en de vakbonden vandaag bekend. Hiermee komt een einde aan de periode van actievoeren, waarin de drie groepen ambtenaren de afgelopen maanden gezamenlijk optrokken.

Kern van het nieuwe akkoord is een 36-urige werkweek in 2011 voor hetzelfde salaris en een eenmalige uitkering van 400 euro in 2010. Het akkoord is nog niet definitief. Eerst moet de achterban van de vakbonden met de cao instemmen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    boerke

    Bij het waterschap bij ons hier hebben ze al heel lang een 36 urige werkweek (misschien nog wel korter) met behoud van salaris. En nog een heleboel andere secundaire voorzieningen. Maar nu wordt het dan middels een nieuwe CAO officieel geregeld.

Of registreer je om te kunnen reageren.