Home

Achtergrond 227 x bekeken

KEMA breidt top uit met zwaargewichten

Energieadviesbedrijf KEMA heeft de raad van commissarissen uitgebreid met enkele zwaargewichten uit de Nederlandse energiesector.

Voormalig Essenttopman Michiel Boersma is toegetreden als voorzitter, terwijl huidig Essent bestuursvoorzitter Peter Terium en bestuurslid Pieter Trienekens van Gasunie als lid zijn benoemd.

Met het aflopen van de zittingstermijn is Kees Wiechers teruggetreden als voorzitter en Rinse de Jong als lid. Met de drie nieuwe benoemingen is de raad van commissarissen uitgebreid met een persoon tot zeven man, aldus KEMA woensdag.

Het bedrijf, dat vestigingen heeft in ruim twintig landen wereldwijd en ruim 1600 werknemers telt, wil de komende jaren onder andere uitbreiden op het gebied van gas. KEMA adviseert en ondersteunt zowel overheidsorganisaties als energieproducenten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.