Home

Achtergrond 207 x bekeken

Inval recherche bij 'Terror Jaap'

De Nationale Recherche heeft op verzoek van justitie in de Verenigde Staten een inval gedaan in de woning van Jaap Amesz in Hulshorst, beter bekend als 'Terror Jaap'.

Ook werd een inval gedaan in een pand in Valkenburg, in het kader van hetzelfde onderzoek.

Volgens een woordvoerder van het landelijk parket is beslag gelegd op computers, mobiele telefoons en andere gegevensdragers. Amesz heeft contacten met Joran van der Sloot. In de Amerikaanse staat Alabama is Van der Sloot donderdag in staat van beschuldiging gesteld wegens afpersing. Volgens de Amerikaanse justitie heeft Van der Sloot geprobeerd de moeder van Natalee Holloway 250.000 dollar af te persen in ruil voor informatie over haar verdwenen dochter.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.