Home

Achtergrond 155 x bekeken

Doden door crash vliegtuig in Mexico

Alle negen inzittenden van een vliegtuigje van een Mexicaanse politicus zijn omgekomen doordat het toestel zondag crashte in de staat Quintana Roo in het oosten van het land.

Dat meldden bronnen uit het campagneteam van de politicus. In het vliegtuigje van het type Cessna Caravan zaten volgens Mexicaanse media medewerkers van het campagneteam van Roberto Borge, die zelf in een ander vliegtuig zat. De politicus van oppositiepartij PRI, die meedoet aan de gouverneurverkiezingen volgende maand, en zijn campagneteam waren in twee vliegtuigen vertrokken uit Felipe Carrillo Puerto in het zuiden van Quintana Roo.

Het toestel stortte kort na de start neer rond zes uur 's avonds (lokale tijd). Over de oorzaak van de crash is nog niets bekend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.