Home

Achtergrond 661 x bekeken 1 reactie

Big Challenge haalt doelstelling

Het 24 mensen sterke Big Challenge-team heeft gisteren in totaal 114 keer de berg Alpe d Huez per fiets beklommen in het kader van de Alpe d'Huzes-manifestatie.

In totaal heeft het team 2,5 ton bij elkaar gehaald ten behoeve van het Koningin Wilhelmina-Fonds voor de kankerbestrijding. Daarmee heeft het team zijn doelstelling behaald. Dit meldt NVV-voorzitter Wyno Zwanenburg namens het team. Zelf beklom Zwanenburg de berg vier keer.

Het geld werd bij elkaar gebracht door een veelheid van sponsors uit het bedrijfsleven en andere relaties van de verschillende deelnemers. Ook met de verkoop van shirts met de tekst Varkens zijn cool en met de verkoop van dropjes dat weer was gedoneerd door een dropfabrikant wist het team geld binnen te halen.

Ook volgend jaar wil Big Challenge weer meedoen namens de Nederlandse varkenshouderijsector aan de manifestatie.

Eén reactie

  • no-profile-image

    leo Verheijen

    Wyno, maar ook Michel Schoneved, Jos Roelen,Rene Jansen en alle andere , het is ontzettend knap wat jullie gepresteerd hebben voor de kanker bestrijding.
    Iedereen maakt deze ziekte een keer mee dichtbij of iets verder weg, Het is altijd erg beangstigend als je het hoort of meemaakt in je omgeving. Via dit soort initiatieven hopen we dat de ziekte langzaam verdwijnt. De varkens sector heeft al zeer goed meegeholpen via hun donatie's. Volgend jaar graag de hele landbouwsector.

Of registreer je om te kunnen reageren.