Home

Achtergrond 182 x bekeken

BNN-zoektocht naar partner voor Mark Rutte

BNN gaat in augustus een programma uitzenden waarin de jongerenomroep op zoek gaat naar een partner voor VVD-leider Mark Rutte.

Dat heeft een woordvoerster van de zendgemachtigde donderdag laten weten. Het programma, dat door BNN en Endemol wordt geproduceerd, betreft volgens haar een serieus initiatief.

De omroep vindt het belangrijk dat de beoogd minister-president niet lang meer vrijgezel is. Aangezien Rutte - wegens de formatie - geen tijd heeft om te daten, schiet BNN hem graag te hulp, vertelt de zegsvrouw. Op een speciaal aangemaakte Facebookpagina kunnen potentiële partners zich aanmelden.

BNN wil het programma in de week van het TV Lab op de buis brengen. Dat is een themaweek op Nederland 3 waarin de publieke omroepen de kans krijgen om nieuwe televisieprogramma's te testen. Een precies uitzendmoment en presentator zijn nog niet bekend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.