Home

Achtergrond 188 x bekeken

Zevende aflevering van Floriade TV online

Er is een nieuwe, de zevende, aflevering van Floriade TV te bekijken op de website van de Floriade 2012.

De opnames werden dit keer gemaakt tijdens de gehouden rondleiding over het Floriadeterrein van de gemeenteraadsleden van Regio Venlo. De ongeveer 120 nieuw gekozen raadsleden werden tijdens die rondleiding geïnformeerd en bijgepraat door medewerkers van de Floriade.

Verder in deze uitzending aandacht voor de feestelijke start van de aanleg van het paviljoen "de boomkwekerij van de toekomst", de inzending van de boomkwekerijsector. Hiermee is dit de eerste tuinbouwsector die concreet start met de aanleg van een paviljoen op het Floriadeterrein. Floriade TV besteedt verder aandacht aan de contractondertekening met ZIN Maastricht. Dit bedrijf is benoemd tot Floriade Congresbureau. Het Floriadepark biedt in 2012 alle mogelijkheden en faciliteiten voor congressen en zakelijke evenementen.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.