Home

Achtergrond 176 x bekeken

Van Vollenhoven beschermheer Vogelbescherming

Prof.mr. Pieter van Vollenhoven is de nieuwe beschermheer van Vogelbescherming Nederland.

Dat heeft de vereniging maandag bekendgemaakt. Van Vollenhoven is zelf een verwoed vogelaar en natuurfotograaf. Als beschermheer draagt hij bij aan de bekendheid van de Vogelbescherming en de zeggingskracht van de vereniging op het gebied van natuurbescherming.

Vogelbescherming Nederland is de oudste natuurbeschermingsorganisatie van Nederland (1899) en telt ruim 150.000 leden. De vereniging zet zich in voor vogels en hun leefgebieden. Vogels zijn een goede graadmeter voor de kwaliteit van natuur en milieu. De vereniging is partner van Birdlife International, een organisatie die wereldwijd actief is.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.