Home

Achtergrond 213 x bekeken

Twee keuringen van Allium

De weersomstandigheden hebben invloed op de groei en bloei van de gewassen, toch tracht de KAVB de agenda van speciale keuringen zo goed mogelijk te handhaven.

In dat kader vinden er twee keuringen van Allium plaats. De eerste is op woensdag 2 juni in BolleNoord. Inzenders kunnen tot 10.00 uur hun inzending inbrengen voorzien van naam en adres en de naam van de desbetreffende cultivar.

De tweede keuring van Allium vindt plaats op maandag 14 juni in de keuringszaal in Lisse en in samenwerking met de CNB. Die dag kunnen de planten vanaf 10.00 uur worden opgesteld en om 11.00 uur begint de keuring. Na de beoordeling is de keuringszaal zoals gewoonlijk de gehele week toegankelijk voor belangstellenden. De organisatie meldt overigens ook, dat afhankelijk van de weersomstandigheden er nog wijzigingen in het programma kunnen optreden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.