Home

Achtergrond 207 x bekeken

Situatie op Schiphol stabiliseert

De situatie op Schiphol stabiliseert zich nu de lange rij wachtenden voor de servicebalie en de incheckbalies van de KLM flink is geslonken.

Het beperkte toegangsbeleid tot vertrekhal 2 is nog wel steeds van kracht. De hal is alleen toegankelijk vanuit vertrekhal 3 en uitsluitend voor mensen met reispapieren.

Maandagmiddag waren de rijen in de vertrekhal zo lang dat de autoriteiten op Schiphol besloten de toegangsdeuren te sluiten en de doorgang vanuit vertrekhal 1 af te schermen met grote borden. Reizigers moesten buitenom via vertrekhal 3 omlopen naar de incheckbalies van KLM en dat zorgde voor een enorme opstopping. De lange rij voor vertrekhal 2 was aan het einde van de middag, een paar uur na de opheffing van het vliegverbod, redelijk opgelost.

Arriverende Schipholreizigers moeten echter nog steeds over een flinke portie geduld beschikken, want de rijen zijn inmiddels verplaatst naar de incheckbalies van de luchtvaartmaatschappijen. Niet alleen bij de KLM is het druk, ook bij maatschappijen als British Airways, Lufthansa, Iberia en Transavia.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.