Home

Achtergrond 148 x bekeken

Ministerie gaat uit van 70 Nederlandse doden

Het ministerie van Buitenlandse Zaken gaat er vooralsnog nog steeds van uit dat bij de vliegramp in Tripoli zeventig Nederlandse doden zijn te betreuren.

Dat heeft een woordvoerder vandaag meegedeeld.

De secretaris-generaal van het ministerie zei donderdagavond in Tripoli nog dat er mogelijk 71 Nederlanders zijn omgekomen. Op de passagierslijst staat een aantal mensen met een dubbele nationaliteit. Al eerder meldde Buitenlandse Zaken zeventig doden.

De enige overlevende van de ramp, de 9-jarige Ruben uit Tilburg, landt zaterdagmiddag in Nederland. De jongen vloog met zijn oom en tante en zijn behandelend arts uit het Libische ziekenhuis in een speciaal ambulancevliegtuig.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.