Home

Achtergrond 153 x bekeken

Lelies doen het goed tijdens keuring

Vorige week zette Maters Bloembollen een pot met Oriental potlelie in de keuringszaal.

Een product met bescheiden, goed gevormde witte bloemen dat zich goed heeft doorontwikkeld. Dit product heeft een goede marktpotentie. Marklily toont de forse Lilium 'Watch Up'. Het gewas heeft mooie en grote opstaande knoppen en een witte bloem.

In de keuringszaal staat ook nog een vaasje Leucocoryne 'Dione' van de firma Verschoor dat het uitstekend doet. En hetzelfde kan worden gezegd van de vaas Dichelostemma B-01-01-08 van Kwekerij de Schüllhorn. De stelen zijn fragiel, maar kunnen in het gemengde boeket goed verwerkt worden. Van de Kapiteyn Group is de inzending Zantedeschia 'Captain Fuego' nog altijd te zien. Ook deze plant heeft een goede marktpotentie.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.