Home

Achtergrond 154 x bekeken

Dag van het Park trekt minder bezoekers

De zesde editie van de Dag van het Park heeft zondag 100.000 bezoekers getrokken.

Dat heeft de ANWB, die de dag samen met de Bomenstichting organiseerde, vandaag gemeld.

In 2009 trok de Dag van het Park nog 120.000 mensen. Toch spreekt de ANWB, ondanks de regen en storm in delen van het land, van ,,een zeer geslaagde dag. De meeste mensen lieten zich niet door het slechte weer afschrikken en hebben genoten van het programma'', stelt een zegsvrouw.

De Dag van het Park werd in 2005 opgezet door de ANWB om het belang van een groene woonomgeving te onderstrepen. Vijftig Nederlandse gemeenten deden dit jaar mee aan het initiatief. Zo waren er ridderspelen in Capelle aan den IJssel en was er een tuinconcert in Velsen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.