Home

Achtergrond 201 x bekeken 6 reacties

'Controles op randvoorwaarden EU-steun onvoldoende'

Provincies, gemeenten en waterschappen controleren nog niet goed of boeren voldoen aan de randvoorwaarden om in aanmerking te komen voor EU-inkomenstoeslagen.

Dat stelt de Algemene Rekenkamer in haar oordeel over de EU-lidstaatverklaring van het kabinet.

Boeren moeten voldoen aan randvoorwaarden op het gebied van volksgezondheid, natuur, milieu en dierenwelzijn, willen ze de volledige toeslag ontvangen. Minister Gerda Verburg zegt in een reactie de controles te zullen verbeteren.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Demeter

  Volgens mij draaft Han een beetje door.
  Hij wil ook nog recht op een CAO als hij in de steun zit.
  Als je in de WAO zit wil je dus ook nog een CAO ?
  Welkom in Nederland.

 • no-profile-image

  landbouwer

  Tuurlijk ,nog maar meer controles want die boeren zijn een crimineel zootje uitschot dat flink onder de duim moet worden gehouden

 • no-profile-image

  Rvw

  He Gerda, zet alle randvoorwaarden voor de heren controleurs nog eens in een glossy tijdschrift. Zeker weten dat het dan goed komt!!

 • no-profile-image

  boerke

  Als iedereen zich aan de regels houdt is er toch niks aan de hand? Laat ze maar controleren hoor! wees welkom, niks te verbergen.

 • no-profile-image

  Han

  Kijk zo dringen we werkloosheid terug en verhogen we de uitgaven die zgn. ten behoeve van de boer worden gemaakt. Maken we de burgers vanzelf tegen de boeren en doet de democratie de rest. Hoe meer van dit soort potjes voor de boer, hoe meer de boer verwordt tot een slaaf van de gemeenschap. Ik zeg bewust niet Werknemer want hij heeft alleen plichten en geen rechten, zelfs geen recht op een CAO. Boeren houden zoveel van hun vak dat ze zich dit generaties lang laten aanleunen.

 • no-profile-image

  gert

  Zo deden ze dat in het voormalig Oost-Duitsland ook ,daar hebben ze het zeker van af gekeken

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.