Home

Achtergrond 431 x bekeken 2 reacties

Agrifirm zoekt nieuwe scharrelkuikenhouders

Mengvoerfabrikant Agrifirm is op zoek naar boeren, die scharrelvleeskuikens willen houden.

Het bedrijf levert sinds vorig jaar het voer voor deze dieren. Die leveren het vlees voor de scharrelkip in de schappen van Albert Heijn onder het merk Puur & Eerlijk. Door een toename van de vraag naar dit vlees, zoekt Agrifirm nieuwe houders van scharrelvleeskuikenhouders.

Deze dieren moeten meer leefruimte en daglicht krijgen dan gangbaar gehouden vleeskuikens. Zij krijgen daardoor één ster volgens het Beter Leven-kenmerk van de Dierenbescherming. Agrifirm houdt aanstaande woensdagmiddag een open dag bij scharrelvleeskuikenhouder Brilman in Heino.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  bert fernhout

  krijgen de zogenaamde scharelkippen graanvoer van traditionnele bedrijven? ofalleen zuiver biograanvoer?

 • no-profile-image

  katja

  Een tip voor
  Agrifirm: probeer het eens op de Wallen!

Of registreer je om te kunnen reageren.