Home

Achtergrond 178 x bekeken

Stuurgroep antibiotica onzeker over halvering gebruik

De stuurgroep antibiotica heeft niet besloten het antibioticagebruik te verminderen met 50 procent, zoals de ministers Verburg en Klink eerder hebben bepaald.

De stuurgroep heeft maandag de opdracht van de ministers van Landbouw en Volksgezondheid besproken. Deelnemers aan het gesprek zeggen vandaag dat ze de die opdracht wel serieus nemen maar niet kunnen zeggen of die haalbaar en uitvoerbaar is. Daar zijn maanden studie voor nodig.

Voor wat precies is afgesproken verwijzen ze naar de voorzitter van de stuurgroep, prof. dr. Jos Werner, en de secretaris, een ambtenaar van LNV. De laatste wil de pers niet te woord staan en Werner is vandaag onbereikbaar.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.