Home

Achtergrond 147 x bekeken

Ratten eten examens Nepalese studenten op

Honderden studenten van de Tribhuvan Universiteit in Kathmandu krijgen voorlopig hun cijfer van hun examen niet.

De Nepalese universiteit had de papieren voor de veiligheid op laten slaan bij de politie, maar dat voorkwam niet dat ratten hun slag konden slaan. Veel examens zijn door het ongedierte opgegeten, maakte de politie maandag bekend.

"De examens waren 2,5 maand geleden. Een paar dagen geleden ontdekten we dat sommige papieren door de ratten zijn opgegeten'', aldus een woordvoerder van de politie. De overgebleven examens zijn inmiddels door de universiteit opgehaald. Het is nog niet duidelijk hoe de universiteit het probleem gaat oplossen. Mogelijk moeten de studenten opnieuw examen doen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.